Η Εταιρεία

η διοίκηση, η συντήρηση και η επίβλεψη των πολυκατοικιών, κτιρίων και των συγκροτημάτων

Η UNITOWER Services Ltd, ιδρύθηκε το 2008 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην διαχείριση κτιριακών μονάδων, πολυκατοικιών, ανεξάρτητα διαμερίσματα και οικίες, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό μας, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε κτιριακή μονάδα, με τις καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες. Στόχος μας η πολύπλευρη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε ένα κτίριο ή μονάδα.

Εμείς στην UNITOWER, πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας με επαγγελματικό τρόπο.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον εντοπισμό και τη συνεχή εκπλήρωση των αναγκών των κατοίκων, μέσω των ακαδημαϊκών και τεχνικών μας γνώσεων αλλά και με την πολύτιμη συμβουλή των έμπιστων συνεργατών μας και ενεργώντας πάντοτε σύμφωνα με τις βασικές μας αξίες.

Η λειτουργιά και η διαχείριση της UNITOWER βασίζονται σε τρεις βασικές αξίες:

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε δεσμευμένοι να ικανοποιούμε συνεχώς τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούμε τις ανησυχίες των κατοίκων και δίνουμε-λύνουμε λύσεις άμεσα. Με τακτικές επισκέψεις των τεχνικών μας στο κτίριο εξασφαλίζουμε αποτελεσματική  λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων.

Ειλικρίνεια -Διαφάνεια – Εμπιστοσύνη

Η φιλοσοφία μας για ανάπτυξη βασίζεται στη δημιουργία πιστής πελατειακής σχέσης με τους πελάτες μας βάση της ειλικρίνειας και διαφάνειας και επομένως της εμπιστοσύνης των πελατών μας προς τις υπηρεσίες μας. Η πολιτική μας: "Δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα" δείχνει σεβασμό προς τους πελάτες μας, οι οποίοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην ανάλυση των κτιριακών δαπανών.

Κτίζοντας Ανθρώπινες Σχέσεις

Πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία απαιτεί καλές ανθρώπινες σχέσεις. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της εταιρείας επιτυχαίνει τις υγιείς συνεργασίες με τους συνεργάτες μας, που εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές και ποιότητα υψηλών προδιαγραφών για τους πελάτες μας.