Συντήρηση Κήπου

Η συντήρηση του κήπου αποτελεί την σημαντικότερη εργασία στον κήπο

Η συντήρηση του κήπου αποτελεί την σημαντικότερη εργασία στον κήπο. Ο κάθε κήπος ανεξάρτητα από το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι, εάν έχει γκαζόν, αδρανή υλικά, φυτά, δέντρα ή γλάστρες, είναι αναγκαίο να συντηρείτε σε μόνιμη βάση ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο κήπος μέσα στο χρόνο.

Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε τον κήπο μας που με τόσο κόπο και χρήμα έχουμε δημιουργήσει να υποβαθμιστεί. Όπως γνωρίζεται ο κήπος στο μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από βιολογικό υλικό (φυτά) που απαιτεί συντήρηση από ανθρώπους έμπειρους που να γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες του βιολογικού αυτού υλικού.

Η UNITOWER, με το καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί όχι μόνο να συντηρεί άψογα τον κήπο σας, αλλά μέσα στη διάρκεια του έτους να λύνει γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόστος προβλήματα που ανακύπτουν στον κήπο (ασθένειες, ελλείψεις ανόργανων ή οργανικών χημικών στοιχείων, μηχανικές βλάβες στα φυτά λόγο καιρικών συνθηκών πχ. χιόνι, βροχή, χαλάζι, κλπ).

Ότι έχουμε χρειάζεται συντήρηση, πόσο μάλλον όταν αυτό που έχουμε είναι ένας ωραίος κήπος που μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε μία ονειρεμένη κατοικία.